Bootverhuur IJsselmeer Waddenzee Markermeer

 

Foto's van het interieur?
Beweeg uw muis over de plattegrond
en klik op het specifieke gedeelte van het schip.

Klik op het gewenste gedeelte

Hierboven treft u de indeling van de Kapitein Rob aan. Het schip heeft twee slaapgedeelten en biedt plaats aan 6 personen. Ook bij volledige bezetting zijn er meer dan voldoende opbergmogelijkheden. Ook in de voorpunt is er voldoende stahoogte. De kajuit biedt zitplaats aan 9 personen en de opklapbare salontafel geeft zeer veel bewegingsruimte. De "exclusive" indeling omvat twee natte cellen, een aan bakboord in de voorkajuit en een aan stuurboord in de pantry. Achter de natte cel aan stuurboord bevindt zich een kast voor nat oliegoed, deze natte cel is verwarmd via de dieselkachel. Ook de kajuit en beide hutten beschikken over verwarming.

 

 

Bootverhuur IJsselmeer Waddenzee: zijaanzicht

Met de Kaptitein Rob kiest u voor een solide en zeer betrouwbaar schip met uitstekende zeileigenschappen. Het is een J & J Design Bavaria 38 "Exclusive", een schip met een duidelijk andere indeling en uitstraling dan gebruikelijk bij Bavaria en met vele extra's zoals een teak dek, electrische ankerlier, bliksemafleidingsinstallatie, extra te openen patrijspoorten in de kajuit en twee toiletten. Het schip is uiteraard bijzonder compleet en van alle gemakken voorzien, bijzonder mooi afgetimmerd en voorzien van een mooie lichte bekleding.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaargebied

IJsselmeer, Wadden, Friese Meren, Noordzee (in overleg)

Lengte

12.05

Breedte

3.95

Diepgang

1.95

Slaapplaatsen

6

Hutten

2

Stahoogte

1.95

Doorvaart Hoogte

17,50 m

Gewicht

7000 kg

Ballast

2600 kg

Zeilgarderobe

Doorgelat grootzeil met lazy jacks (37.50 vierkante meter), trimmogelijkheden vanuit de kuip d.m.v. onderlijkspanner, neerhaler, Furlex rolreefsysteem genua 45.00 vierkante meter vanuit de kuip te bedienen.

Motor

Volvo Penta MD2040 ( 40 PK )

Instrumenten

Kompas, marifoon, log, dieptmeter, windmeter, radar, GPS, usb aansluiting op de GPS tbv navigatie ( zelf laptop meenemen ) radio met cd/mp3 speler.

Comfort

Webasto dieselverwarming 5000W in alle hutten en de natte cel, Sprayhood met afritsbare kuiptent, warmwater via boiler, douche (met warm en koud water), douche op het zwemplateau (met warm en koud water), walstroom, uitklapbare kuiptafel. luxe houten betimmering en luxe bekleding. Alle patrijpoorten zijn van binnenuit te openen dus uitstekende ventilatiemogelijkheden, 2 gasflessen in stuurmanszitje.

Veiligheid

4 Opblaasbare reddingsvesten met harnas en lifeline, 2 vaststof reddingsvesten voor volwassenen, 3 zwemvesten voor kinderen van 5 tot en met 30 kilo, noodvuurwerkpakket. Life lines op kajuitopbouw en bevestigingsogen in de kuip, alle lijnen vanuit de kuip te bedienen, extra anker (hek), bliksemafleidingsinstallatie .

Kombuis/kajuit

Het kombuis is zeer compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Er is serviesgoed voor 6 tot 8 personen aanwezig, ook aan de allerkleinsten is gedacht. Er is een 2 pits gasfornuis aanwezig met oven, een ruime koelkast, waterkoker(220V), partypan(220V), broodrooster(220V) etc. diverse spelletjes en sfeermakers.

Extra's
op aanvraag

Dingy met buitenboordmotor, barbeque voor aan de reling, reddingsvlot voor 4 personen, navigatiecomputer met kaarten.

Brandstof

Diesel 150 liter tank.

Water

2 Watertanks van 175 liter.

Romp

Bovenwaterromp en dek van sandwichlaminaat; verhoogt de stijfheid van het schip en voorkomt condens aan boord, hetgeen het leefklimaat veraangenaamt. Het laminaat is waterdicht en voorkomt osmose. De voorpunt van het schip is met kevlar verstevigd. Om schade bij eventueel aan de grondlopen te voorkomen is de kajuitvloer verstevigd met S-Glasversterking ook de kielbevesting is extra verstevigd, alles conform de eisen van Germanischer Lloyd 100 A5 (oceaanklasse).

Tuigage

Selden mast en giek, Harken lieren

Hieronder vindt u de tekst die ook (eventueel in iets gewijzigde vorm) aan boord aanwezig is en die u wegwijs maakt met het schip, of klik hier om het als een pdf te bekijken...

Aandachtspunten van de Kapitein Rob

Elektrische installatie:

Water:

Gas:

Diesel:

Verwarming:

Kuiptent:

Ventilatie:

Kombuis:

Vluchtluiken:

Toiletten en natte cel:

Tips voor aanmeren:

Teakdek:

RoMe Webdesign