Welkom bij Bootverhuur Wadennogmeer Terschelling Waddenzee

Zeilen Terschelling

Toeristische informatie:

Wat kan je nu zeggen: dat het een mooi eiland is? Dat het prachtige stranden heeft? Dat het eindeloos mooie wandelroutes kent? Dat het een fors stuk geschiedenis heeft? Nee, zeg maar dat het alles heeft. Dit is ook de reden dat in de zomer de haven vol met jachten ligt. Voor de stappers onder ons zijn er de bar-dancings Braskoer en Wyb. Museum ´t Behouden Huys vertelt over de geschiedenis van het eiland Terschelling. Ook heeft het eiland nog een Natuurmuseum en een ZEE Aquarium en voor de liefhebbers een Strijkijzermuseum. Voor de muziekliefhebber is er natuurlijk nog café De Groene Weide, waar Hessel de schitterendste muziekoptredens geeft. Kortom, Terschelling biedt voor iedereen meer dan voldoende. Vogelliefhebbers, badgasten, zeilers, noem maar op iedereen heeft wel wat met Terschelling. En wilt u iets weten, in de haven is het kantoor van de VVV waar vriendelijke mensen u een antwoord geven op alle vragen als het maar over Terschelling gaat.

Na de Waddenzee over te zijn gekomen vaart u Terschelling binnen. De havenhoofden liggen achter u en u vaart nu door, langs de gemeentelijke haven, tot aan het einde. Hier kunt u de jachthaven binnenvaren en vindt u een plekje om af te meren. Het eerste vak is voor de Terschellingers maar bij alle andere kunt u er een naar lengte uitkiezen. In het zomerseizoen kan het behoorlijk druk zijn. Maar wat wil je ook met een eiland dat zoveel te bieden heeft. Zelfs in het winterseizoen is de haven geopend en tijdens de feestdagen liggen de schepen 3 dubbel dik.

Het havenkantoor is het episch centrum van deze haven. Alles wat u wilt weten over de haven kunt u hier vragen. De twee havenmeesters, Tjebbe van Weeren en Johan van Roosmalen, staan voor u klaar. Ook zijn hier de sanitaire voorzieningen ondergebracht, die ruim en schoon zijn. Zelfs een aantal computers staan voor u klaar indien u het web op wilt. Ook vindt u hier de wasserette die zelfs geheel gratis is.